Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets naturliga pulscirkelns förlossning är mycket svårare än att in o ut andas


SVÅR FÖRLOSSNING?

Den vill komma ut

Den kvävs men vill ut ändå

Den kan inte vänta mer 

Tiden är ute 

och mer kan inte orka

Ber om hjälp innan sista pulsen tar slut

Finns det någon hjälp?

 

Livets naturliga pulscirkelns förlossning är mycket svårare än att in o ut andas

SVÅR FÖRLOSSNING

Men 

Var säker på att den kommer ändå!

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-15 11:37



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Till slut
Kommer den ut
Kanske den slår bakut!
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP