Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg dig intill mig

Låt mitt leende falla i din öppna hand
Slut den inte

Öppna dig
Din famn
Känn tillit till mig

Låt mig höja dig
Låt oss höja varandra

Kom till mig
Stanna

Låt värmen vara kvar
Lägg dig intill mig




Fri vers (Fri form) av Pauline Thorstensson
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-18 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Thorstensson
Pauline Thorstensson