Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje morgon klockan tre

Varje morgon utmärker den sig
Den lilla rösten
Vid tre på morgonen

Jag hör den så tydligt att den väcker mig
Den har ett budskap
Men jag kan ännu inte tyda det

Den är liten men stark
Och jag hör enbart den

Sången svingar sig fram
Genomträngande
Mjukt men hjältemodigt

Jag hör den lilla fågeln
Varje morgon
Jag behöver inte vänta på den

Varje morgon klockan tre




Fri vers (Fri form) av Pauline Thorstensson
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-18 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Thorstensson
Pauline Thorstensson