Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fodrar ett annat sökande?


Inte genom någon annan

Jag söker ingenting
Jag har redan funnit
Ända sedan begynnelsen har jag vetat

Det jag vet bor i mitt varande
Genomlyst
Uppenbart och villkorslöst

Jag lever i mig själv
Oberoende
Fri
Buren av vetskapen om mitt värde

Jag kan dock inte leva
Utan att älska

Inte genom någon annan
Men

För någon




Fri vers (Fri form) av Pauline Thorstensson
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-18 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Thorstensson
Pauline Thorstensson