Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens makt

Ingen kan undgå kärlekens makt
inte ens om du är på din vakt
Den smyger sig på när man inte ser
och sen bara växer den mer och mer

Underbar den är när man är två
känslan för varandra är fantastisk som få
Fyller våra sinnen varje dag i vårt liv
och blir till vackra minnen när år läggs till år
ja många många fina dagar vi får




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-18 11:15



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Vacker kärlekspoesi.
2018-05-22

  Lars Hedlin
Precis just så! Mycket bra :)
2018-05-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat på rim om kärleken, den underbara.
2018-05-18

  Öknens Ros VIP
Vad vore vi människor utan kärlek? Inte mycket. Fina ord om det största i livet, Kärleken.
2018-05-18

  Stay Golden
:D Pure Magic! <3

2018-05-18

  ULJO
Underbara ord i kärlekens namn
2018-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om kärlek, värme och gemenskap!
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP