Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.......


Årets humorprogram!




Årets humorprogram
lördagen 19 maj 2018.

Bröllopet i
St. George´s Chapel
vid Windsor Castle
i Storbritannien.

Hattparad och
högklackade skor
i dåligt underlag.

Betyg:
Fem skrattande
republikanhängare.




Fri vers av Unto S
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-19 12:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag rojalist och monarkist.
2018-05-19

    Sefarge VIP
Och en strikande
Hängrumpa inför
alla kamerorna
Och miljoner tittare?
;)
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S