Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blick

 

 

Med en enda blick

Kan du kväva ord 

Strypa tankar 

Och döda leenden 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-20 11:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bra ordat! Då gäller det att passa sig för hur man väljer att göra! :)
2018-05-22

    Elisabeth Nilsson VIP
En stark sanning i få ord!
2018-05-20

    Lars J
Jag tycker det är skickligt när poeten beskriver stora skeenden med få ord, bra.

Ps. med ett leende kan du öppna dörrar :-)
2018-05-20

  Öknens Ros VIP
Sant.
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP