Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket


För mycket av allt i mitt huvud
för mycket idéer tankar
för mycket empati känslor vilja
för lite energi förståelse likasinnade
för lite förmåga
jag blir kvar inne i mitt huvud




Fri vers av Ananas
Läst 493 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-20 02:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner igen den där oförmågan och hur man blir kvar i sitt huvud. Bra psykologisk touch.
2018-05-29

  Den lilla tänkande
Precis så känns det mest hela tiden :P
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas