Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapade och skakade

När du höll tillbaka hoppade jag.

Jag målade och skrev
Dansade och skrek

Skapade och skakade




Fri vers av fjärilarärblommorsomdruckitvin
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-20 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjärilarärblommorsomdruckitvin
fjärilarärblommorsomdruckitvin