Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning följer, denna dikt är inte riktigt klar!


Bjud på en spelrunda istället!

Happy Hour!

-Bjud på en spelrunda!
-Det är inte samma sak som Alkohol!
-Det kanske det är!
-Du kommer inte med nyheter precis!
-Nej, men jag har andra nyheter!
-Om du är gravid, är du på fel plats!
- Nej, jag tänker nöjesmässigt!
-Hurdå? Din snuskhummer...
-Inte så!
-Det finns ett spel, som jag spelar mycket!
-Så...?
-Men det är så begränsat, på vissa vis!
-Hurdå? De måste tjäna pengar ju...
-Men de hade kunnat göra spelet öppnare, med fler möjlighter, och ändå tjäna pengar!
-Hurdå? Hur fungerar spelet som du spelar?
-Man ska spränga saker, Så kallade Tiles( Brickor) och samla guldklimpar!
-Inte så svårt!
-Tror du ja!




Bunden vers av Mim
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-21 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim