Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvar genom brist!

Mängdrabatt gäller vid ett köp tillfälle

Sortera, dela, och leta hur ska man veta?

 

 Ansvar genom brist hittar hemvist

Delas ut på löpande band

 

Ödet förutbestämt

Favorit tippad och andra får stå där sist

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-05-21

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 348 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-21 10:08



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Du är informativ och fantasifull i dina påfund. Tycker om
2018-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Något att tänka på...
2018-05-26

  lila fjäderblomman VIP
Tankeväckande
2018-05-25

  Karina"Kia"
Reklamens svåra.. Hitta och med rabattkupong...
Sist men inte minst sagt.. Jag är bäst i köp!
-jag va först och den som missade va sist ;)
2018-05-24

  DavidM VIP
Text rik på reflektioner.
2018-05-21

  bumerang

Klurigt.

2018-05-21

  Maria Sundelin VIP
Tankeväckande
2018-05-21

    ej medlem längre
Livet är inte alltid rättvist. Tankeväckande!
2018-05-21

  Blomma-Stjärna VIP
ja du... inte så enkelt eller rättvist, men så kan det nog fungera lite här och var
2018-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2018-05-21

  ULJO
Den var bra
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin