Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VITA SYRENER - haiku

Vit syrén i vas

syndfull doftande oskuld

svävar i rummen




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-22 17:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker blomma...underbar doft...
2018-05-26

  Ronny Berk
Blomsterspråk, ja !
2018-05-23

  M.Eta
En doft så ljuvlig. Fin Haiku om denna underbara blomma.
2018-05-23

  Rise Little One
Poetiska tankar från de vackra vita syrenerna...
2018-05-23

  ULJO
FINA MEN BLOMMAR SNART ÖVER TYVÄRR
2018-05-23

  Petter Wingren
Ja hur doftar syndfull oskuld?
2018-05-23

  Feliaxel VIP
Underbara dofter från dessa underbara buskar
2018-05-23

  Solstrale VIP
På grenen, där den satt där förlorade den oskulden till dig som plockade den i , ju ;)
2018-05-22

  DavidM VIP
Växter som både syns och doftar ljuvligt, fint speglat.
2018-05-22

  Öknens Ros VIP
Så vacker, så syndfullt doftande!
2018-05-22

  Poeten Salvador VIP
En klar bild
2018-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fina.
Jag såg lila i dag.
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP