Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kom blommor

Så måste ett liv grävas upp
ur de enorma gravhögarna.
Ett liv måste sållas till de som levs.

Alla mappar som måste läsas,
alla böcker,
minutiösa anteckningar i marginalen
och olösta korsord.
Högar och åter högar.




Fri vers av näst sämsta vännen
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-22 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näst sämsta vännen
näst sämsta vännen