Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aktuellt den 22 maj

Starkast överlever heter lögnen,
men sanningen kom, som alltid:
människor behöver varandra,
vårt DNA säger det.

Det krävs ett samhälle
där vi alla har en plats.
Det krävs ett samhälle
vi vill tjäna.
Det krävs ett samhälle
som tjänar massorna
för att stilla
människans hunger
efter närhet.




Fri vers av näst sämsta vännen
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-24 22:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker mig spåra något av Mao Tse-tungs tankar här...
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

näst sämsta vännen
näst sämsta vännen