Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synkronicitets atlas


ett ögonblick
av samstämt
universa

färdas
i trådar av
äkta varande

vördnad
inför upplevelsen
allt är större nu..

i varandets gåtfullhet, jag en bricka och ett vittne




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-22 21:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att få vara i evigheten!
2018-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text som inspirerar tanke och känsla!
2018-05-23

  morgonstjärna VIP
stort att vara en iakttagare
rymdens varande

gåtfullheten.

2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP