Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hängde på en trädgren och överlevde!

Jag kommer ihåg när jag halkade på snö i en nationalpark i Skåne, och trillade nerför berget långt, långt över havet och stenar! Det mest häftiga var, när jag hängde där, att det var det enda stället på berget, som hade en trädgren som stack ut! Och den hängde jag på! Det är till att göra sig viktig!




Bunden vers av Mim
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-23 03:59



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Och att bergstrollet inte tog dig är en sak bara det. :)
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim