Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagren i ditt inre (eller mitt)

I mitten av allt
finns du väl kvar?
Välordnade, rationella, snabbtänkta du.
(eller var det jag)

Suddiga tankar
Luddiga blanka överkast
överallt

Både gott och ont
finns inte längre
Världen är visst inte fackindelad alls.
Om allt bara är
kommer du tillbaka?
Vem har nyckeln till dina tankar nu?
(eller mina)

Den är inte inom räckhåll för dig
Lite i glömskan
låt tankar irra

Under vems sol befinner jag mig?
Jag vet bara att det är varmt. Och ljust.

Att kärlek aldrig saknats




Fri vers av Blendas betraktelser
Läst 293 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-05-23 17:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det är ju så
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Blendas betraktelser
Blendas betraktelser