Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är fri

Vänner,
i nattens dröm var friheten nära
Ja mer än nära, den var redan här

Systrar från förr,
i nattens dröm var jag
fri

Men ni var bundna
oväntat
vid era älskades sängar
frivilligt
stolta av uppfyllt behov
Med vilande finger och rösten mjuk,
len som en nybadad tamråtta

Skrämd blev jag i natt,
systrar från förr
Förvånad
vaknade jag i gryningen
fri

Från föreställningen om era vinster




Fri vers av Blendas betraktelser
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-05 00:43



Bookmark and Share


    MiaLotta
Älskar dina dikter! Så fyllda av mening och så bra formulerade!
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Blendas betraktelser
Blendas betraktelser