Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vilja förled

Som en häst utan sina demoner
Som rälen under tysta tåg
I morgondimman vita sjok, snöfärgad lust att leva

Av arv och miljö två vägar givna
Duktiga flickans fängelse
Vita vansinnets alltför öppna vidder




Fri vers av Blendas betraktelser
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-01 13:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
jag skulle behöva lite mer vansinne


2018-09-02

  Tomas Karlsson VIP
Bra!

Jag föredrar i alla fall det vita vansinnets alltför öppna vidder... :-D
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Blendas betraktelser
Blendas betraktelser