Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlösning

Original:
Låt mig gråta mig till sömns
Låt mig känna mig tömd, utmattad
Låt mig falla, ta inte emot mig
Låt mig stryka mig över ögonen
och ta mig samman. En gång till.

Allegori:
I mörkret strilar regnet
som det gjort förut
Lika tröstande som tungt
viker träden
darrar löven
faller droppar
renas världen
I morgon stiger solen åter




Skapa | Skriva av Blendas betraktelser
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-02 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blendas betraktelser
Blendas betraktelser