Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triangeldrama

Tre heta hjärtan

i en båt med plats för två,

kommer ett dränkas.




Bunden vers (Haiku) av Lost in Thought
Läst 433 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-23 18:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) jo om det är tre personer
men om det är två person i en
är det en annan femma :D

fin haiku
2018-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lost in Thought
Lost in Thought