Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telepati ifrån ett spädbarn!

Transgender!
Ett ord för transformation!

Trans-När man befinner sig i Trans!
Kan man befinna sig i Trams?

Telepati från ett spädbarn?
Jag vet inte hur mycket han hickar, men sant är , att jag har fått hans hicka!

Ibland händer saker, som också sker andra!
Så, Så kan man tänka...
Att har jag hicka, så har någon annan garanterat det också...
Sedan behöver man inte känna personen!
Man vet bara att det inträffar!




Bunden vers av Mim
Läst 147 gånger
Publicerad 2018-05-24 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim