Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är hovdessert? Jag besvarar inte frågan, utan väcker bara fler frågor?


Jag är hovdessert!

Jag umgås med en viktig person, viktig för att hon/han anser sig själv som viktig!
Som har sin berättigade plats på jordklotet, fler människor behöver inse att de är viktiga, men det är inte mitt uppdrag!
När jag umgås med en viktig person ( I sina ögon ansedd viktig, och i mina ögon ansedd viktig), då blir jag dess Hovdessert!
Hur tänker jag?
Jo, människan börjar med sig själv, och fortsätter med desserten!
Fortsätter med desserten som också är aptitretaren!
Människan har så många egenskaper, och kan fortsätta att bygga på sitt förhållande till andra!
Det finns i världen VIP- med ödmjukhet!




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-24 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim