Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på dig

Jag nuddar
Hans läppar
Samtidigt som
Jag tänker
På dig

Håller
Mig hårt
I sina armar
Tänker på dig

Blåser
Fjäderlätt
På min nacke
Och jag tänker
På dig

Viskar
Ömma ord
I mitt öra
Tänker på dig

Han säger
Att jag är
Hans
Bara hans

Och jag tänker
På dig

Din röst
Din hud
Din doft

Mina tankar
Min själs längtan

Bara hos dig




Fri vers av Virvelvind
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-24 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är ett så vanligt fenomen att vara ihop med fel person så att hjärtat rent av tar skada. Var försiktig nästa gång!!
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind