Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker på dem

Låt ödmjukheten lysa över dem

De sargade
De lidande
Alla som längtar efter lättnad

Jag tänker på dem
Men det hjälper föga

Lägg kärlekens hand över dem

Hjälp dem då jag inte kan. ..




Fri vers (Fri form) av Pauline Thorstensson
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-25 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Thorstensson
Pauline Thorstensson