Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själen är för dyr. För dyr till ett värde av oändlig summa :)


FLYG

 FLYG

med din själ

flyg till evighet 

till  himlen

morgondagen kommer

alltid

menm

den dagen du lever kanske inte kommer mer

men

det händer att vi inte träffa den alltid

Njut av nuet :)    

 Själen är för dyr

För dyr till ett värde av

oändlig summa

Värdighet är för dyr

För dyr för att säljas mot det obetydliga

Flyg med din rena själ

UT UR

 HATARNAS SVARTA PLANET

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-26 15:01



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
En dikt som väcker tankar
2018-05-28

  Solstrale VIP
Jag hatar icke någon, kan heller inte känna hämndlystenhet, så jo det är möjligt och vi finns, till svar på tidigare kommentar... Mycket bra textskapelse!
2018-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2018-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Man kan inte komma till himlen om man inte först gör upp med sitt gamla liv, sin synd och tar emot Herren Jesus Kristus i sitt hjärta.

Menar du att du aldrig hatar? Att du står över oss andra?
2018-05-26

  Öknens Ros VIP
Vi får hoppas själen kommer till en bra plats.
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP