Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjuk

 

 

 

i livets svåra stunder

minns de lyckliga blott

de är som livets under

även om det är smått

 

ibland är dagen grå

hjärtat känns tungt

men tänk då på

ibland är allt lugnt

 

om framtiden vi inget vet

ej heller morgondagen

allt är en stor hemlighet

så vid och storslagen

 

det är ett mirakel vi finns

att få leva här på jord

så mycket som vinns

kan ej beskrivas med ord

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-26 14:49



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
En fin dikt som pekar på allt det fina.
En härligt komponerad text.
2018-05-28

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket fin dikt...man får vara tacksam för det man har...
2018-05-26

  MALVAA VIP
det är ett mirakel vi finns
SÅ ÄR DET :)
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP