Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtycke och sinnesceller

när man lärt sig själv att det är okej för män att röra en
när som helst
var som helst
hur som helst
vem som helst
så slutar man till slut
reagera

det är som ens sinnesreceptorer för känsel försvunnit
kvar finns inget av det inbyggda skydd ens kropp föddes med
för att hjälpa en att känna fara
när man lade handen
på olämpliga platser
som alldeles för nära

en varm spis

kvar finns bara varma konsekvenslösa händer ovanpå bleka hudceller utan känsel som lika gärna kunde varit döda och förmultnat för längesen




Fri vers av glitterflicka
Läst 290 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-26 23:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
usch, ingen får ens med fingerspetsen röra dig utan ditt samtycke

det borde vara stenhårt förbjudet, och dina ord skulle räcka som bevis.

(det hade gjort alla män extremt respektfulla alltid, dygnet runt)
2018-06-26

  Fulbergarn
Synd att det ska vara så, men jag tror det är rätt vanligt bland tjejer.
2018-05-31

  SatansSon
har du sett filmen "håll tassarna bortya fr¨ån min dotter". den var rätt rolig.
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka