Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka och välgång

Himlen är som målad
Över klippor och hav
Ramar in er kärlek
I en evighet

Där stundar ett liv

Tillsammans

I sitt sköte bär framtiden
Ännu slumrande timmar

Ofödda dagar

Som längtar att se

Ljuset

Ni båda bär
I era hjärtan

Av en uppriktig

Nyfikenhet








Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-28 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint, starkt och innerligt!
2018-05-30

  aol
Underbart och så berörande skaldat sen,
2018-05-28

    Sefarge VIP
Skapelseglädjerikt
skriftat med
välgångslycka
I orden!
:)


2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish