Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolthet

Det ligger en liten flicka i mitt bröst
Hon kurar ihop sig vid hjärtats rot
Vilse och utan röst
Längtar hon en hand

Som av tröst
Kan smeka hennes kind

I hålrummet som är
Ligger kärleken

Blundar
Suckar

Visar henne den gyllene regeln
Tapetserar hjärtats kammare

Med bilder från förr







Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 286 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-28 23:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
En fin bild som så förmedlas ...
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish