Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu förstörs allt


Nu förstörs allt
det är nu allt förstörs
och jag är långt borta
kan inte se dig
kan inte röra dig
kan inte göra någonting
det kan vara över nu
jag som har kämpat
kompromissat med mig själv
sett allt som betyder något
känt allt som betyder något:
du




Fri vers av Ananas
Läst 460 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-29 18:30



Bookmark and Share


  jba VIP
Gillar verkligen rytmen i denna!
2018-05-29

  lodjuret/seglare VIP
Tillbaka till någon sorts rötter, i musik, sång, ord som spetsas med tillval av själ.
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas