Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Jag hade bestämt mig

när jag såg alla kommentarer jag inte

svarat på

bestämde jag mig för att

inte bli så många en gång till

tyvärr

höll jag inte mina ord

det blir så när det är varmt

just sådana gånger blir min värk

mycket värre

nu har tomt bland

mina meddelande

hoppas att jag nu 

kan svara på dom jag får

ganska fort

inte vänta tills det blir

flera hundra

men det sägs

att orsa kompani inte lovar något bestämt

jag hoppas att jag inte ska vara en sådan

tyvärr går det aldrig att veta

när det händer oväntade saker

 

anits 29 maj 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-29 21:13



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, vi går å väntar på Andan å vi får
nog anpassa oss till den!
Birger (Hjälparen)

Ha det så gott i sommarvärmen, å det är långt ifrån fräsht, luften står still trots öppna fönster!
2018-06-02

  Anya VIP
Känn aldrig att du måste svara på mina kommentarer. Jag blir inte sur eller arg på något vis. förstår om du inte orkar.
Varm kram
2018-05-31

  ULJO
Värme är got men det finns gränser
2018-05-30

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-05-30

    ej medlem längre
Det är inte så lätt att orka i denna tryckande värme. Vi känner nog av det lite till mans.
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP