Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Millimeter jord

Jag har tänkt det, förut.

Det finns en tanke bakom allt.

Du talade
jag lyssnade
aldrig
på dig.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-30 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann