Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- En dag i Maj

Hela jag.
Krashar.
Allting.

Hela jag faller ihop
nätterna sover inte längre,
kylskåpet matar inte,
mörka tankar förföljer mig.

Jag vill inte leva,
därför att,
livet, inte alltid, men för ofta,
sparkar sönder mina ben.

Nu är det sådär,
såhär,
som det var då,
som det aldrig skulle bli igen.

Jag gråter inte,
inte nu,
jag kräks genom näsborrarna.

Alkohol min största fiende,
samtidigt min närmsta vän,
vi slåss om höger eller vänstersida ,
yttersta platsen är alltid min,
det är någonting,
jag vet inte vad,
ensamheten är här och stryper igen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-30 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En svår text att kommentera. Det blir till och med trögt att skriva textsubjektet, eftersom subjektet vilket som skriver sitt blod. Hur som helst förändrar det inte textens kraft. Den känns.
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann