Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VRESROS - haiku

Taggig vresig ros

står oplockad vid staket

vill vara ifred




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-06-06 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett blomsterspråk på allra bästa vis. En vresig ros... vad ska rosen annars ha sina taggar till? Gillar tonen i din fina haiku
2018-06-07

  Poeten Salvador VIP
Metafor för en del människor
2018-06-07

    ej medlem längre
Fin haiku. Jag förstår rosen för vem vill väl brytas av och ställas ut till beskådan?
2018-06-07

  Petter Wingren
Haiku med stuns
2018-06-07

  M.Eta
Det får den nog också, inget trevligt att plocka!
2018-06-06

  ULJO
Vacker i sin enkelhet
2018-06-06

  Blomma-Stjärna VIP
haha - bra - ibland behövs taggarna! - läste Vresros, som första dikt, när jag precis skrivit; rosor, rosor, rosor!
2018-06-06

  DavidM VIP
Växterna hittar sina platser, fint trädgårdsögonblick.
2018-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Se, men inte röra!
Bra skrivet.
2018-06-06

  Öknens Ros VIP
Den pryder sin plats trots vassa taggar.
2018-06-06

    Sefarge VIP
Invasiv (av)art
Har myndighet
Bestämt?

2018-06-06

  Larz Gustafsson VIP
De är vackrast där de står.
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP