Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod

Hade inte tänkt skriva mer här
förrän ljuset sipprar in
När det känns lättare att andas
-om det händer någonsin

När det nån gång finns mer skratt än gråt
och färg i fler nyanser
Går dock inte att vänta på det
eller på nya chanser

För dag läggs till dag och år till år
måste hantera livet
Så jag ältar, diktar och knåpar
tar ingenting för givet

Ännu i dunklet skrivet




Bunden vers (Rim) av Terapipoeten
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-30 20:25



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Berörande text!
2018-06-26

  DavidM VIP
Fint skriftat, texten berör att läsa.
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten