Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyckelkast

 

 

viskar jag

djupt in i jorden

 

 

där alla steg andas minnen

lagt ekon

 

 

 

hör min röst

tag min hand

 

 

 

en ask snidad i elfenben

har jag ärvd av gåva

 

i asken ligger

allt

 

 

viskar jag

djupt in i jorden

 

 

där alla steg andas minnen

lagt ekon

 

 

 

hör min röst

tag min hand

 

 

 

 

därmed

jordsätter jag asken

 

 

följ jordåderns strömmar

 

 

 

 

och när jag så har viskat

sluter jag alla drömmar

 

 

upphör

viskningarna

 

 

du fattas mig

 

jag flyr

in i

 

nyckeln jag kastat




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-31 18:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande vackert som alltid...
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser