Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ovanliga frågan vad är klockan! Och det ovanliga svaret!

-Vad är klockan?
-Slow!
-Vad är klockan?... Jag vet, Slow!




Bunden vers av Mim
Läst 186 gånger
Publicerad 2018-06-01 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim