Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstöra med rubrik


Växter
ljus och vatten
syre
starka rötter

Svaga rötter
stärka
rensa
från för mycket gödsel (skit)

trivs på ljusa sidan
vänder glatt mot solen
för att få ro
och vilja blomma ut




Fri vers av innakarin
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-02 06:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin