Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarblues

Till slut blir det lunchrast för kocken
ur containern väller en söt klibbig andedräkt
och han dricker sitt kaffe i glas.
Härsket kött bubblar
i ett berg av svarta sopsäckar
-Detta är mitt Mt. Everest.
och askflagorna singlar ned som snö,
mot en stekhäll av asfalt.




Fri vers (Fri form) av månsm
Läst 587 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2018-06-02 17:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt bra gestalt i denna
men hemskt ser de vita likmaskarna
kräla
som de nog gör i många soptunnor i hettan.
2018-07-29

  AKT VIP
EN kort och bildrik text. Gillar, men äcklas i värmen.
2018-06-02

  Larz Gustafsson VIP
"Well, there ain't no cure..."
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

månsm