Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vapenvila

Ännu har väldigt lite hänt i kylen
i allvarlig tystnad står glasburkarna
uppradade som schackpjäser -
ajvarburken med sitt djupröda landskap
där möjligheten till liv står fortsatt okonstaterat.
Utgångstiden på undersidan av locken
bildar en särskilt global kalender.
Förpackat:

i mars, Warszawa
november, Tel Aviv
juni i Dubrovnik

på en av pjäserna har du ditt namn
vad väntar du på?




Fri vers av månsm
Läst 147 gånger
Publicerad 2020-09-28 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månsm