Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odyssén

den unika vågen slår
år efter år
i Arkaisk rytm
för att krossas mot klippan
för att aldrig mer se havet

Ska vi plocka skärvor på stranden?




Fri vers (Modernistisk dikt) av månsm
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-12 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månsm