Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

km/h

den totala krocken
livet i drömmen,
drömmen i livet
slår emot
så många gånger
så många kilometer
i timmen




Fri vers av månsm
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-01-26 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månsm