Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har vi alltid stirrat ut i rymden?

har vi alltid stirrat ut i rymden?
låtit blicken fastna mitt i rörelsen
bortåt, till månen
- bleka spegeln, samma färg som sperma
eller ögonvitan där våra tomma blickar möts:
i det mörka havet,
hennes nariga händer (upprivna nagelband)
letar sig upp över ryggraden
en tidvattensrörelse utåt
tyngdlös över ensamma månhavet

hon andas. hon blundar. et cetera.




Fri vers av månsm
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-12 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månsm