Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inglasad balkong

 

Älskar min vackra, stora

Instängda, sterila, inglasade balkong 

Där kan jag helt ostört sitta

Mysa och på folk uppifrån titta 

I min dyra, snygga, vita kapuschong 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-03 12:21



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
It´s a wonderful life !
2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP