Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inräknas även såsom Mosaik 12 (med tretton bitar i)


Svett 3 : Att Bli Transpirerad

 

 

 

du transpirerar mig

eller rättare sagt

jag transpireras av dig

 

att förtäta orden ytterligare

typ till

 

ett-tvålad

tvätt-tidig

tätt-tickar

vätt-trollad

att-trodde

platt-TV

tutt-tittas

glatt-tröstar

smutt-trånsjukt

skvätt-tårad

tratt-trögast

lätt-trippar

trött-totad

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-03 20:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Blott någon kommenterar före mig, vågar sig min penna på att skriva något som skall uppmuntra dig att publicera något från din mynning rinnande utöver brinnande.
Kärleken till skrivandet mynnar kanske även i kärleken till att förälska sig stundom, i suset av vind?
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP