Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskros

Jag känner mig nästan aldrig vacker så vitt jag vet.
Lång mörk och mystisk är jag inte och inte läckert het.

Inte så smart och intelligent eller bra på att sjunga sånger.
Inte så bra på att räkna plus ekvationer minus eller gånger.

Jag har inte världens underbaraste charm vad som än tros.
Jag är nog mest som en genom asfalten växande maskros.




Fri vers av Whero
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-03 23:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En maskros är också vacker, på sitt sätt...
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero