Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så förundrad

Så förundrad jag sitter och ser när solen sakta går ner.

Jag tänker vackra tankar av den sort som både tar och ger.

Hör du min viskning vandra mellan träden i sommarnatten.

Ser du min kärlek som sveper in som dimma över vatten.

Jag känner alla varma känslor som du framkallar i mig.

Vill ge en bit av solen, den spegelblanka sjön och regnbågen till dig.




Fri vers av Whero
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-03 23:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och fint...
2018-06-16

  Maj-Lis VIP
Så fint till någon
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero