Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Backa

Jag har sagt för mycket
gått för långt
känt för starkt
visat för mycket
måste backa innan jag går sönder




Fri vers av Ananas
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-06-04 01:26



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Rädsla. Tillåt dig sprängas. Först då ser du din innersta kärna.
2018-08-25

  sehnsucht
Känslan, du beskriver den bra.
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas