Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främling

___________

Jag vill inte simma bland kloakerna längre

längtar frihetens vingar

      bara känslor räcker inte för mig längre

de knäcker

 

Jag är trött på det

trött på att bli sargad

att låta mig sargas

att sarga

 

Jag vill andas havsluft

långt bort från detta helveteshål

                         skratta igen

vara den jag en gång känt

_______________

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-04 03:26



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Uttryck i känslor av att ha förlorat sin kärna och förtryckt av sina egna känslors svek . Förnimmande känslor av igenkäning och ro . Bra!!!
2018-07-12

    ej medlem längre
Det är märkligt hur ord kan kännas äkta: och i övrigt håller Du ihop den inre logiken mycket bra, för att inte tala om den sista strofen. Den andra raden får hela strofen att skaka, bryter harmonin, får sitt sagt. Ja, det här är bra, enligt hur jag ser på text.
2018-06-18

  Stay Golden
Första goda tanken öppnar vägen ^^
2018-06-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Må du finna dig själv och friden åter!
2018-06-04

  ULJO
Finn din väg till lycka och välmående. Lycka till
2018-06-04

  Maria Sundelin VIP
Hoppas du hittar dig igen
Stark
Kramar
2018-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP